Vafler med fløde
Fantastisk sprøde og gyldne vafler med fløde, som tilføjer en dejlig smag. Det tager ingen tid at bikse dejen sammen, så du kan have vaflerne klar i en ruf. Har du nogle tilovers, er de næsten som nybagte efter en lille tur i ovnen eller på brødristeren. Servér dem for sig selv eller evt. med flødeskum eller vaniljeis til.
Ingredienser
til 14 stk- 160 g smør
- 325 g hvedemel
- 160 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl fløde
- 2 æg
- 4 1⁄2 dl mælk
Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af.
Pisk imens hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen med fløde og æg samt halvdelen af mælken. Pisk derefter det smeltede smør i dejen sammen med resten af mælken.
Bag vaflerne i et vaffeljern, til de er sprøde og gyldne.