Dansk mad - side 8
![Millionbøf med kartoffelmos og syltede rødbeder.](/images/129/364x182/opskriftpaamillionboef.jpg)
Vores populære opskrift på klassisk millionbøf, der er super velsmagende og mega nem at bikse sammen. Et sikkert hit hos såvel store som små.
![Rabarberflæsk dekorativt drysset med grøn persille.](/images/1470/364x182/rabarberflaesk.jpg)
Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.
![Skøn spidskålssalat fyldt med sprød bacon og søde æbler.](/images/5178/364x182/spidskaalssalatbaconaeble.jpg)
Virkelig simpel spidskålssalat med en lækker kombination af sprød bacon, søde æbler og en skøn mormordressing.
![Spidskål og fløde i skøn forening.](/images/4250/364x182/stegtspidskaalfloede.jpg)
Ligesom stuvet spidskål - bare nemmere. Her steges kålen hurtigt før fløden blandes i. Godt tilbehør til alt fra fiskefrikadeller til gammeldags dansk mad.
![Den stuvede rødkål har en flot, lilla kulør.](/images/2067/364x182/roedkaal-kuloer.jpg)
Nem opskrift på stuvet rødkål, hvor kålen ikke skal koges først, som mange andre opskrifter ellers siger.
![Lækre tarteletter med fyld af en hel kogt kylling og asparges.](/images/2834/364x182/tarteletter-hel-kylling.jpg)
Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.
![En færdig tartelet med fyld til vegetarer](/images/3495/364x182/tartelet-fyld-vegetarer.jpg)
Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.
![Med flødeskum på toppen som det sig hører til.](/images/662/364x182/gammeldagsaeblekage.jpg)
En god, klassisk æblekage med kanel, makroner, æblekagerasp og piskefløde. Super lækkert.
![Lækkert til kødretter](/images/163/364x182/floedekartofler.jpg)
Flødekartofler er en traditionel dansk ret, der smager fantastisk som tilbehør til forskellige kødretter. Elsket af både gamle og unge. Vores opskrift er nem at følge.
![Et dejligt fad med frikadeller](/images/618/364x182/gammeldags-frikadeller.jpg)
Helt klassisk frikadelleopskrift på gammeldags frikadeller, som smager som vor moder lavede dem.
![Hæld flødesaucen over risen og de får en sød smag.](/images/480/364x182/hamburgerryg.jpg)
Nem, traditionel dansk ret med hamburgerryg, cocktailpølser, ris og ærter. En solid og velsmagende hverdagsret, som du kan servere både for børnene og din mormor.
![Et dejligt supplement til mange retter.](/images/535/364x182/hjemmelavet-remoulade.jpg)
Lav din egen lækre hjemmelavede remoulade med denne fantastiske opskrift. Det er både nemt og billigt at få den helt rigtige smag.
![Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.](/images/351/364x182/mad-til-paaskefrokost.jpg)
Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.
![En god måde at bruge sine ribs på.](/images/679/364x182/rysteribs.jpg)
Rysteribs er et dejligt tilbehør til gode danske kødretter som f.eks. frikadeller. Den rigtige blanding af sødt og surt giver en fantastisk smag.
Sådan laver du en god rødkål til en julefrokost eller en flæskesteg.