Græsk mad - Opskrifter på Græsk Mad
Et (middel)hav af opskrifter på autentisk, græsk mad. Fra cremede tzatziki-varianter og den velkendte, græske salat til klassiske nationalretter som den dejlige moussaka og skønne stifado.
Du bliver simpelthen nødt til at smage dette græske farsbrød, serveret med agurkesalat.
Opskrift på lammekølle som den tilberedes helt rigtigt i Grækenland. Smagen som mange turister prøver at genskabe når de kommer hjem og nu har mulighed for.
Lav græske kartofler ved hjælp af denne opskrift. Det er meget simpelt. Man drysser med oregano og salt.
Dette er alletiders opskrift på græske frikadeller og hjemmelavede kartoffelstave.
En herlig opskrift på græske kødboller overhældt med tomatsauce og serveret med pandestegte kartoffelskiver. Simpelt og lækkert.
Herlig opskrift på græsk moussaka med aubergine, kødsovs og bechamelsovs. Opskriften er meget detaljeret, så alle kan være med.
Glem alt om kedelige hakkebøffer - de her græske bøffer er proppet med smag og dejligt saftige.
Lav denne græske klassiker og server den sammen med anden græsk mad som f.eks. kødboller eller moussaka. Bondesalaten er fyldt med gode grøntsager som sammen med fetaosten giver en fantastisk smag.
En græsk salat med vandmelon, hvis milde smag er skønt selskab til de fleste hovedretter, specielt varme retter og tungere retter med kød.
En typisk græsk forret med oliven, hvedetortillas, feta, rødløg og tomater.
Stifado er en klassisk græsk gryderet med blandt andet kalvekød og oksekød. Smager helt fantastisk sammen med ris og salat.
Hvorfor ikke lave en dejlig moussaka med bacon, kartofler, oksekød og hakkede tomater.
Kødsovs er populært hos de fleste, ikke mindst børnefamilier. Varier den sædvanlige med en græsk-inspireret og lækker, langtidssimret udgave.
Populær opskrift på græsk salat med lækker dressing. Velegnet som sundt og velsmagende tilbehør eller som en let ret. Et sikkert hit for alle aldre.
Knaldgodt græsk farsbrød i ovn, som er fyldt med feta, hvidløg og grøntsager og smøres med tomatpuré for en ekstra lækker smag.