Opskrifter på Frikadeller - Frikadelleopskrifter
Frikadeller kan laves på mange måder. Vi har samlet en række gode, men også meget forskellige opskrifter på frikadeller. Prøv også fiskefrikadeller og udenlandske frikadelleopskrifter.
Frikadeller med hakket svinekød, havregryn og pikantost er en rigtig god frikadellevariant.
Se hvordan man laver de lækreste frikadeller uden æg, men med masser af smag. Nem opskrift her.
Skønne frikadeller med hytteost, der gør dunserne ekstra saftige og lækre. De kan anbefales, uanset om du kan lide hytteost eller ej – man kan nemlig hverken smage eller se osten.
De her lækre italienske frikadeller i en skøn tomatsauce er fantastisk hverdagsmad med masser af smag.
Fantastiske små frikadeller med bl.a. svinekød, løg og havregryn. Utroligt nemme at lave og virkelig velsmagende.
Vores populære opskrift på frikadeller med havregryn er sund og velsmagende. Et sikkert hit for alle aldersgrupper.
Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.
Frikadeller med ekstra lækre ingredienser som feta og soltørrede tomater.
Se her, hvordan du nemt giver frikadellerne et spicy pift med krydderier og få, velvalgte grøntsager. Servér f.eks. med en krydret sauce og ris til.
Skønne blomkålsfrikadeller med et strejf af hvidløg og chili, der er bløde og svampede indeni og sprøde og lækre udenpå. Kan både serveres som en erstatning for kød og som tilbehør.
Dette er alletiders opskrift på græske frikadeller og hjemmelavede kartoffelstave.
Lækre kyllingefrikadeller som bages i ovnen. De er fyldt med masser af gode grøntsager, som gør dem både sunde og saftige.
Tunfrikadeller er nemme at lave og en skøn spise. Servér med forskelligt tilbehør eller som en del af din tapastallerken.
Super nemme frikadeller med havregryn, som bliver bagt i ovnen og dermed bliver sundere end de traditionelle pandestegte af slagsen.
Super nemme kyllingedeller, der både har en god smag af hvidløg og ser flotte ud med rødløg og frisk grøn persille. Lækre til aftensmad og ligeså ideelle i madpakken.