Festmad
Gode opskrifter på festmad. Lige fra det traditionelle til forskellige buffeter og mere anderledes festmad. Hvis du skal holde fest, så er det her du finder opskriften på dejlig mad til dine gæster.
Lækker opskrift på forret med sprød parmaskinke og basilikumcreme, der anrettes super flot med en kartoffelrösti på toppen af glasset.
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Denne fantastiske lagkage indeholder en skøn kombination af syrlige rabarber, hvid chokolade, rom og marcipan, så den er lige så lækker, som den er smuk.
Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.
De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.
Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.
Vanvittigt mørt kød fra lammeskank, der bliver langtidsstegt i ovnen, så kødet nærmest smelter på tungen. Lækre rodfrugter, frisk timian og hvidvin er med til at give kødet saft og kraft.
Den nemmeste og ikke mindst lækreste jordbær dessert med Nutella og knuste makroner. Færdig på et splitsekund og smager himmelsk.
Moderne og eksotisk rejecocktail med bl.a. honningmelon, mango og chili lagt i lag, så det ser flot ud i glasset.
Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.
Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.
Du kan roligt tilbyde gæsterne denne oksesteg med portvinssovs. Du tilbereder kødet efter smag og serverer den fantastiske sauce til, sammen med kartofler og grøntsager.
De lækreste bearnaisekartofler med masser af fløde, så de får en suveræn cremet konsistens. Så bliver tilbehør bare ikke bedre.
Ekstremt lækker mandelkage med bær, chokolade og flødeskum - en kombination, der får smagsløgene til at hoppe og danse af begejstring. Det er bare lækkerier.
Frisk champagnesorbet til f.eks. nytår eller sommerfesten. Nem at lave og kan sagtens laves én eller flere dage i forvejen.