Festmad - side 6
En flot og lækker tapas med røget laks, rejesalat og lakserogn. Alle ingredienserne kan købes i supermarkedet, og så er denne tapasret nem at lave.
Dejlige sprøde bruschettas med bløde stykker af græskar, cremet feta, frisk rucola og en sur-sød blanding af honning og balsamico.
Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.
Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.
Hvis du elsker brie må du prøve denne opskrift. Du kan kombinere fyldet mellem valnøddekerner, druer, tranebær eller tørrede tomater. Super lækkert.
Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.