Rabarber - side 3
Den varme jordbær-rabarbermos og den kolde koldskål, ymer eller tykmælk, er både smags- og temperaturmæssigt et perfekt match.
Sød og let syrlig jordbær-rabarbersaft, der både er super nem at lave og smager dejligt af sol og sommer.
Fabelagtige rabarbercupcakes med en fin balance mellem det syrlige og det søde forvandler sammen med den forrygende flødeostglasur med hvid chokolade hver en mundfuld til en bid af himlen.
Fantastisk rabarberkage med kokos, som tilføjer lidt dejligt bid til den svampede kage og passer perfekt til det søde rabarberfyld.
Nem rabarberkompot hvor de på én gang søde og syrlige rabarber får et ekstra friskt pift af den let bitre ingefær.
Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.
Dejlige rabarbershots, der smager både sødt og syrligt af limonade og frisk citronsaft. Man kan også tilføje en smule flødeskum, som passer godt til rabarbersmagen.
Lækre rabarber tilberedt i sous vide, så de holder på al smagen og er dejligt saftige.
En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.
En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.