Oksemørbrad - Opskrifter med oksemørbrad
Oksemørbrad er rigtigt godt til festlige lejligheder som f.eks. nytårsaften. Prøv en af de forskellige opskrifter med oksemørbrad. Prøv for eksempel oksemørbrad i fad eller en rødvinsmarineret eller indbagt oksemørbrad med bacon.
![Dejlige skiver oksemørbrad anrettet på tallerkenen.](/images/701/364x182/oksemoerbrad-i-ovn.jpg)
Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.
![Dejlige marinerede skiver klar til servering.](/images/741/364x182/marineret-oksemoerbrad.jpg)
Oksemørbrad der marineres i en blanding af sherry, soja, olie og hvidløg inden det steges i ovnen.
![Kødet er lækkert når det er rosastegt.](/images/752/364x182/langtidsstegt-oksemoerbrad.jpg)
Langtidsstegt oksemørbrad er noget af det lækreste, man kan servere. Her kan du se stegetider og temperaturer, så kødet bliver præcist, som du vil have det.
![Oksemørbrad med bacon skåret i lækre skiver.](/images/732/364x182/oksemoerbrad-med-bacon.jpg)
Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.
![Stegemetoden giver et perfekt rosa resultat og super saftigt kød.](/images/8039/364x182/oksemoerbradpande.jpg)
Se her, hvordan du helt perfekt steger en lækker oksemørbrad på panden. Det delikate kød får masser af smag fra smør, hvidløg og krydderurter.
![Her serveret med gratineret kartoffelmos og revet gulerod.](/images/405/364x182/oksemoerbrad-i-fad.jpg)
Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.
![Mørbrad serveret med bådkartofler og stegte rødbeder.](/images/208/364x182/roedvinsmarineretoksemoerbrad.jpg)
Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.
![De to lækre marinader, der bidrager med forskellige ting til din oksemørbrad eller anden udskæring af oksekød](/images/8326/364x182/marinadetiloksekodmorbrad.jpg)
2 vildt gode marinader, der passer perfekt til oksemørbrad og oksekød - de booster virkelig smagen, så kødet bliver ekstra lækkert og tilmed mere mørt.
![Den lækreste møre oksemørbrad](/images/5034/364x182/oksemoerbradsousvide.jpg)
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.