Oksemørbrad - Opskrifter med oksemørbrad
Oksemørbrad er rigtigt godt til festlige lejligheder som f.eks. nytårsaften. Prøv en af de forskellige opskrifter med oksemørbrad. Prøv for eksempel oksemørbrad i fad eller en rødvinsmarineret eller indbagt oksemørbrad med bacon.
Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.
Oksemørbrad der marineres i en blanding af sherry, soja, olie og hvidløg inden det steges i ovnen.
Langtidsstegt oksemørbrad er noget af det lækreste, man kan servere. Her kan du se stegetider og temperaturer, så kødet bliver præcist, som du vil have det.
Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.
Sådan steger du saftige bøffer af oksemørbrad i din airfryer. Se hvor nemt det er.
Se her, hvordan du helt perfekt steger en lækker oksemørbrad på panden. Det delikate kød får masser af smag fra smør, hvidløg og krydderurter.
Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.
Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.
2 vildt gode marinader, der passer perfekt til oksemørbrad og oksekød - de booster virkelig smagen, så kødet bliver ekstra lækkert og tilmed mere mørt.
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.