Tilbehør - side 19
Se hvordan du krydrer kartoflerne ligesom i Italien.
Kartoffelmos med rodfrugter er nemt at lave og giver lige det ekstra pift til den traditionelle ret.
Lækker, solid salat med linser, rødløg, tomater og peberfrugt. Kan serveres som særskilt ret eller som tilbehør. God vegetarret.
Nemt og dekorativt tilbehør. Gør noget ekstra ud af hovedretten ved at supplere med marinerede rødbeder serveret med en cremet muskatdressing.
Autentisk salsa er simpelt selv at lave. Og smager forrygende til mexicanske retter, naturligvis, men også til alle slags kød og fisk - eller oven på et spejlæg.
Sauce godt krydret og med peanutbutter og tomater. Så har du en sauce der kan hamle op med hvad som helst.
Velsmagende, mexicansk tomatsauce, pikant krydret med chili og koriander. Specielt velegnet som tilbehør til tortillas eller andre mexicanske retter.
En sund og velsmagende mozzarellasalat med cocktailtomater og forårsløg. God hele året som tilbehør til hovedretter.
Naanbrød er traditionelle indiske fladbrød, som efterhånden også er blevet meget kendte i Danmark. Her kan du se, hvordan du selv kan lave dem.
Dejlig, simpel dip med ketchup og oliven. Brug den som tilbehør til større retter, til nachos eller som dip til forskellige former for snacks.
Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.
Vores opskrift på persillepesto er en meget dejlig pestovariant.
En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.
Inspirationen til denne agurkeraita er hentet fra det indiske køkken, hvor raita nærmest er hverdagskost. Se hvordan du kan lave den selv, med denne opskrift på raita.
En dekorativ rødbedesalat med pinjekerner, vindruer og masser af naturlig smag. Solid og sund salat, som virkelig smager af noget. Perfekt som tilbehør.