Gratin - Opskrifter på gratiner
Gratin er et både lækkert og praktisk måltid, som kan laves af rester fra den foregående dag eller med friskt kød, grøntsager eller fisk. Mulighederne er mange og vi har opskrifterne på dem alle som eksempelvis blomkålsgratin eller pastagratin.
Cremet kartoffelgratin med flødeost og små tern af rød peber og løg samt en perfekt afslutning i form af smeltet ost.
En klassisk og populær opskrift på blomkålsgratin. Meget nem at lave og så er det sundt. Kommes i ovnen i ca. 30 minutter så har du en dejlig ret.
Kanongod tøm køleskabet gratin med rester af hamburgerryg og grøntsager, der tilsammen skaber en virkelig lækker hverdagsret.
Rigtig god blomkålsgratin med bacon og kartofler, så det bliver den skønneste hverdagsret med masser af smag og fylde.
Ekstra nem gratin med skinke og grøntsager samt mornaysauce, så man slipper for at lave den klassiske opbagning. Resultatet er en dejlig hverdagsgratin uden besvær.
Fantastisk porregratin med skinke samt mornaysauce, der gør den ekstra lækker plus mega nem at lave, da man ikke behøver bakse med opbagning.
Luftig og ikke mindst ufattelig nem squashgratin, der ovenikøbet er fyldt med masser af lækker bacon. Et drys parmesanost og rasp giver en rigtig dejlig sprød top.
Lækker opskrift på den klassiske udgave af gratin her med blomkål og pølser, så retten faktisk både kan serveres som et måltid i sig selv og med f.eks. ristet rugbrød til.
Luftig grøntsagsgratin med hytteost og et dejligt miks af bl.a. peberfrugt, spinat og gulerødder. Super skøn og ikke mindst sund aftensmad eller frokost.
Kartofler og porre er en klassisk kombination som altid fungerer, også i denne kartoffelgratin. Den kan både serveres som tilbehør eller hovedret.
Nem opskrift på en skøn porregratin i en mere fedtfattig udgave end den traditionelle, omend den dejlige smag er bevaret.
Med gratinerede bagekartofler har du nemt mættende tilbehør, som også er fuld af velsmag. De passer godt til det meste, kød- som grøntsagsretter.
Gratineret kartoffelmos er et billigt og lækkert tilbehør til alle kødretter.
Nemt og lækkert kartoffelfad med skinke og spinat samt tomater og revet ost, der giver smagen et ekstra pift. En skøn ret, der ikke kræver sved på panden.
Denne opskrift indeholder en masse sunde og lækre rodfrugter. Laves i ovnen.