Frokost - side 7
Fantastisk opskrift på røræg med spinat, som både gør retten lidt grønnere men også giver en ekstra lækker smag. Det er utrolig nemt at lave og passer perfekt til både morgenmad, brunch og frokost.
Fyldig salat med kartofler og skinke samt forårsløg, tomat, persille og oliven.
Lav en nem og lækker salat med tomater, rødløg, salat og de sunde limabønner. Kan serveres som tilbehør eller som frokostret.
Sund og mættende salat med bl.a. æg, tun og rejer, og en syrlig dressing der passer rigtigt godt til.
Suverænt gode salat wraps med kyllingesalat, der toppes med frisk peberfrugt og tomat samt lækker sprødstegt bacon. Simpel og skøn smagskombination.
Forrygende skinkesalat med en herlig sammensætning af hytteost, purløg og ærter. Den er utrolig nem at lave og udgør en skøn og mættende frokost.
Her kan du finde opskriften på smørrebrød med æg og rejer samt en herlig mayonnaise, som fuldender hele smagsoplevelsen.
Små sprøde butterdejstærter med asparges, parmaskinke og parmesanost. De delikate asparges vikles ind i den lækre parmaskinke, så tærterne ser rigtig flotte ud.
Fantastiske små løgtærter med det lækreste fyld af karamelliseret løg og revet ost. De smager helt forrygende.
Små madtærter med grøntsager i alle regnbuens farver samt cremet feta. Tag dem med dig overalt: I skole, på arbejde, på skovture, cykelture, togrejser...
De fineste små tærter med spinat og feta. Kombinationen af det lækre, bløde fyld og den sprøde tærtebund gør dem til en perfekt lille mundfuld.
Mega lækker spinatroulade med kylling og bacon samt spidskål en dejlig dressing, så resultatet er en perfekt blanding af sprødt og cremet. Brug den både som aftensmad, til frokost eller som del af en buffet.
En skøn lille opskrift på tomatsandwich med mozzarella ost og frisk basilikum, som kan laves i løbet af ingen tid.
De her tortilla pandekager med fyld af kylling, grøntsager og græske lækkerier såsom tzatziki og feta smager fuldstændig fænomenalt, og så er de både nemme og hurtige at bikse sammen.
Nem tunsalat med pasta, peberfrugt, majs og ærter samt forårsløg. Kan både spises til frokost eller som hovedret med f.eks. rugbrød eller i en wrap.