Æg - side 2
Ekstra nem gratin med skinke og grøntsager samt mornaysauce, så man slipper for at lave den klassiske opbagning. Resultatet er en dejlig hverdagsgratin uden besvær.
Luftig og ikke mindst ufattelig nem squashgratin, der ovenikøbet er fyldt med masser af lækker bacon. Et drys parmesanost og rasp giver en rigtig dejlig sprød top.
Dejlig omelet med skinke og smeltet ost, der giver en skøn smag og en lækker konsistens. Omeletten kan både bruges til morgenmad, brunch og frokost.
Cremet og mættende æggesalat med skyr - fedtfattig - uden at det går ud over den gode smag.
Lækre små muffins med æg og bacon, som smager helt vidunderligt og oveni købet er nemme at lave. Supergode til både morgenmad, brunch eller frokost.
Utrolig nem og lækker æggekage med broccoli, skinke og revet ost. Tager kun 10 minutter at bikse sammen, og så passer den sig selv i ovnen.
Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.
Imponerende flotte og utroligt lækre fyldte æg med rejer og en krydret æggeblommecreme. Super alternativ til almindelige kogte æg.
Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.
Virkelig lækker spansk tortilla med spicy chorizo og kartofler, der gør den klassiske omelet utroligt velsmagende og dejligt mættende. Ideel som både forret og hovedret og til tapas.
Fantastisk lækker opskrift på stegte ris med grøntsager, æg og kylling, der har en dejlig krydret smag af Asien. Retten er fuld af smag, og super nem at lave.
Dejlig æggekage i ovn med sunde grøntsager og cremet feta.
Dejlige små æggemuffins med skinke, løg og frisk tomat, der både er sunde, lækre og utroligt nemme at lave.
Cremede æggemuffins fyldt med frisk spinat og revet ost og svøbt i sprød bacon. De er nemme at lave, og de kan kan spises til alle måltider.
En dejlig æggesalat med hytteost, persille, karry og creme fraiche. Nemt at lave og smager skønt.