Chutney - Opskrifter med Chutney
Chutney er et tilbehør der bruges til især indiske retter som krydderi og smagsforstærker. Vi har forskellige opskrifter såsom tomatchutney og mangochutney.
![Chutney klar til servering.](/images/802/364x182/chutney-servering.jpg)
Mango chutney er meget anvendt som tilbehør til især indisk mad. Se hvordan du laver det her.
![Rødbedechutney er det sunde og lækre tilbehør.](/images/886/364x182/roedbedechutney.jpg)
Rødbedechutney er lækkert tilbehør til mange forskellige retter og kan holde sig lang tid i køleskabet.
![Et rigtigt godt supplement til mange retter.](/images/576/364x182/aeblechutney.jpg)
Nem opskrift på lækker æblechutney med ingefær, chili, rødløg og rosiner. Den passer rigtig godt til f.eks. sammenkogte retter, indisk mad og fisk.
![Ingefær giver et ekstra pift til den mørkerøde blommechutney.](/images/1584/364x182/blommechutney-ingefaer.jpg)
Nem og vidunderlig blommechutney med ingefær, som er god til det meste, indisk såvel som dansk mad. Og det bedste er, at den kan holde sig i lang tid.
![En dejlig, dyb rød rødløgschutney.](/images/1565/364x182/roedloegschutney.jpg)
En rødløgschutney, som er fænomenalt nem at lave. Den kan simpelthen kun blive god! Kan pifte alle mulige retter op, fra frokostsandwichen til aftenens kødret.
![Hældt i et glas så det kan holde sig i lang tid.](/images/637/364x182/blommechutney.jpg)
Blommer, ingefær, rødløg og brun farin gør denne chutney helt speciel.
![En dejlig chutney der fungerer rigtigt godt som tilbehør.](/images/642/364x182/graeskarchutney.jpg)
Lav en dejlig, anderledes chutney-variant med denne opskrift på græskarchutney. Velsmagende, nem at lave og perfekt som tilbehør.
![Dejligt tilbehør.](/images/622/364x182/rabarberchutney.jpg)
En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.
![Godt tilbehør til en god bøf eller andre kødretter.](/images/222/364x182/tomatchutney.jpg)
En hjemmelavet tomatchutney, som sidder lige i skabet! Fantastisk tilbehør til nærmest alle tænkelige typer retter, kødretter som grøntsagsretter, burgere som fladbrød.