Chutney - Opskrifter med Chutney
Chutney er et tilbehør der bruges til især indiske retter som krydderi og smagsforstærker. Vi har forskellige opskrifter såsom tomatchutney og mangochutney.
Mango chutney er meget anvendt som tilbehør til især indisk mad. Se hvordan du laver det her.
Rødbedechutney er lækkert tilbehør til mange forskellige retter og kan holde sig lang tid i køleskabet.
Nem opskrift på lækker æblechutney med ingefær, chili, rødløg og rosiner. Den passer rigtig godt til f.eks. sammenkogte retter, indisk mad og fisk.
Nem og vidunderlig blommechutney med ingefær, som er god til det meste, indisk såvel som dansk mad. Og det bedste er, at den kan holde sig i lang tid.
En rødløgschutney, som er fænomenalt nem at lave. Den kan simpelthen kun blive god! Kan pifte alle mulige retter op, fra frokostsandwichen til aftenens kødret.
Blommer, ingefær, rødløg og brun farin gør denne chutney helt speciel.
Lav en dejlig, anderledes chutney-variant med denne opskrift på græskarchutney. Velsmagende, nem at lave og perfekt som tilbehør.
En super rabarberchutney med løg og sukker, som kan holde sig i lang tid på køl.
En hjemmelavet tomatchutney, som sidder lige i skabet! Fantastisk tilbehør til nærmest alle tænkelige typer retter, kødretter som grøntsagsretter, burgere som fladbrød.