Russiske Opskrifter - Opskrifter på Russisk Mad
Det russiske køkken har nogle helt særlige kendetegn og retter som det er kendt for såsom borscht, rødbedesuppe og rødbedesalat. Der findes dog også mange andre dejlige opskrifter på russisk mad som du kan se i denne kategori.
Lav dejlige vegetariske pirogger med fyld af gode grøntsager og ost. En herlig opskrift, som alle kan lave og som smager vidunderligt.
Pirogger som er uhyre simple at lave med fyld af forskellige grøntsager og ost.
Cremet og fløjlsblød Bøf Stroganof, der her er ledsaget af sprødstegt bacon. Retten er utrolig let at lave, og kødet bliver mere mørt og lækker, jo længere det står og simrer i saucen.
Den helt klassiske og lækre opskrift på bøf stroganoff med oksekød. Det er meget nemt at lave og utroligt lækkert. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.
Blinis pandekager med røget makrel, creme fraiche og rødløg udgør et dejligt måltid. En ret som du simpelthen må prøve at kaste dig ud i.
De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.
Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.
Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.
Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.
Traditionel hovedret, som mætter alle munde i familien. Bøf stroganoff med kartoffelmos har en lækker, blød konsistens. Den gemmer på skært kød og gode grøntsager.
Russerbøf er oksefilet med sennep og revet peberrod smurt over. Serveres med kartofler og en god øl.
Kødet koges langsomt indtil det er mørt. Rødbeder rives og selleri og hvidkål snittes før de svitses. Så kommes de i suppen og simrer i en time mere.