Tatar - Opskrifter på tatar
Tatar er typisk lavet af råt oksekød, men kan også laves med mange andre ingredienser såsom laks og makrel. Se alle de forskellige tataropskrifter her.
Lækker tatar med røget makrel, som er både sund, flot og utrolig nem at lave. Den er ekstra lækker, når den serveres med smilende æg og ristet rugbrød.
Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.
Laksetatar er adelig i forretternes overdårdige univers. Den er nemlig både hurtig at lave, sund, smuk og fedtfattig. Kan også spises som et godt, lille mellemmåltid.
Vil du servere laksetatar til forret? Prøv den med æbler! Indbydende ser den ud og du kan bide skeer på at skinnet ikke bedrager. Kan også smøres på brød.
God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.