Gæstemad - side 2
En intet mindre end knaldgod ret: Saftige mørbradbøffer i den lækreste, cremede sennepssovs. Super nem at lave og et garanteret hit.
Den bedste opskrift på ovnkartofler, der giver ekstremt sprøde kartofler med ét hemmeligt tip.
Super lækker opskrift på braiseret oksebov, hvor kødet bliver helt ufatteligt mørt og nærmest smelter på tungen. Serveret med den suveræne sauce er det et kongemåltid.
Lækker og fyldig enebærgryde med en skøn kombination af mørt kød og cremet sovs med en dejlig, sød smag af enebær. Perfekt sammen med en blød kartoffelmos.
Sådan steger du flanksteak på panden, så resultatet bliver helt perfekt - saftigt og mega mørt.
Den lækreste gryderet med svinemørbrad, peberfrugter og champignoner i en drøngod paprikasovs med fløde og et pift af karry.
De her kartofler i muffinsforme, der pensles med smør og lægges lagvis i formene, er det ultimative tilbehør til f.eks. kød eller fisk. De er både flotte at servere, og så smager de gudeskønt.
Populære koteletter i fad på en bund flødekartofler og gratineret med ost øverst, når det skal være ekstra luksus. Et hit hos både børn og vokse, og oplagt som gæstemad.
Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Virkelig lækker og saftig svinemørbrad med fyld af stegte champignoner og cremet mascarpone samt persille og hvidløg, der alt sammen bliver rullet ind i mørbraden for at give den masser af smag.
Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.
Flot og lækker tunroulade med et lag af spinat og et lag af tunmousse. Rigtig god som forret, men kan også spises som hovedret.
Dekorativ, portionsanrettet blommedessert. Perfekt til gæstemiddage, som skal afsluttes på imponerende vis, uden at du skal bruge hele dagen i køkkenet.
Lækker butterfly kylling, der er en kyllingesteg, som foldes ud og steges i ovnen, så alt skindet bliver helt sprødt. Super lækker opskrift, der giver det saftigste kød og sprødeste skind. Mums!
Cremet karamelis med en rigtig god smag af karamel. Den tager lidt tid at lave, men det er det hele værd. Kan sagtens laves nogle dage i forvejen.