Gæstemad - side 4
Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.
Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.
En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.
Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.
Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.
Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.
Populær opskrift på lækker sprød svineculotte (også kendt som skinkeculotte). Nemt at lave og lækkert at servere.