Gæstemad - side 4
![Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.](/images/1593/364x182/lammekoteletter.jpg)
Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.
![Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.](/images/658/364x182/marineret-moerbrad.jpg)
Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.
![Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.](/images/95/364x182/moerbradmedappelsinsky.jpg)
En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.
![Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.](/images/632/364x182/nachos-med-oksekoed.jpg)
Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.
![.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.](/images/1697/364x182/oksemedaljonerkantareller.jpg)
Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.
![Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.](/images/1155/364x182/rejecocktail-grapefrugt.jpg)
Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.
![Lækker sprød steg.](/images/536/364x182/svineculotte.jpg)
Populær opskrift på lækker sprød svineculotte (også kendt som skinkeculotte). Nemt at lave og lækkert at servere.