Orange Tea Punch
Den danske vinter kan være utrolig kold, disse dage kan det være godt med lidt at varme sig på.
I december er det typisk Gløgg, der bliver serveret, men et godt alternativ til den kendte vin drik kunne meget vel være denne opskrift på en punch med te, cognac og appelsin.
Ingredienser
til 4 personer- 2 appelsiner
- saft af 2 citroner
- 50 cl cognac
- 75 cl sort te (stærk)
- 150 g brun farin
Appelsinerne skylles og skrælles, helst så spiralerne bliver tynde.
Saften presses og blandes med citronsaft og cognac.
Det hele hældes i en kande sammen med appelsinspiralerne og stilles til at trække i to timer.
Farin og te hældes i en gryde og varmes indtil det er helt opløst.
Hæld appelsinblandingen i - husk at fjerne appelsinskrællen inden.
Varm det hele igennem og hæld i en skål lige før det koger.
Punchen er nu klar til servering.