Karbonader
Nogle gange er vaskeægte mormormad bare det eneste der duer! Og så er disse dejlige, traditionelle karbonader med hakket svine- og kalvekød lige sagen. De serveres helt efter bogen med gulerødder og ærter.
Ingredienser
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- salt
- peber
- 1 æg
- ca. 50 g smør eller margarine
- persille
Tilbehør
- gulerødder
- salt
- sukker
- frosne ærter
Skær gulerødderne i tern og kog dem i lidt vand med salt og sukker. Når gulerødderne er kogt tilsættes de frosne ærter. Lad det koge op og hæld så vandet fra. Sæt et låg på og stil det til side.
Form kødet til store bøffer.
Pisk ægget med 2 spiseskefulde vand. Dyp bøfferne i æg og steg dem på begge sider i smøret på en varm pande. Steg til de har fået farve og er helt gennemstegte.
Server med f.eks. kogte kartofler og de kogte grøntsager. Garner med persillen.