Mexicansk kyllingelasagne
Denne mexicanske kyllingelasagne med spinat er et sikkert hit. Både til hverdag og hvis du skal lave noget nem mad, når du får gæster.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g kylling
- lidt olie
- 1 spsk karry
- 2 løg
- 3 dl fløde
- 2 ds hakkede tomater
- 3 spsk ketchup
- 1 spsk chilipulver
- 1 spsk koriander
- 1 tsk spidskommen
- salt
- peber
- 12 lasagneplader
- 450 g spinat
- 200 g revet ost (evt. cheddar)
Skær kyllingekødet i tynde strimler, og steg dem gyldne i lidt olie og karry.
Hak løgene og svits dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt, fløde, hakkede tomater, ketchup, chili, koriander og spidskommen. Lad saucen koge 10 minutter og smag til med salt og peber.
Smør et ildfast fad med lidt olie. Læg et tyndt lag sauce, og et lag lasagneplader i bunden af fadet.
Fortsæt med et lag sauce, et lag spinat, et lag kyllingestrimler og et lag revet ost. Fortsæt sådan i 3 lag (eller hvad der lige passer til fadets størrelse), og slut med et lag sauce og ost på toppen.
Bag kyllingelasagnen i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter eller til lasagnepladerne er møre.
Godt tilbehør til kyllingelasagne
Jeg serverer altid den mexicanske kyllingelasagne med en grøn salat - gerne med avocado, som passer rigtig godt til det mexicanske tema. Avocadoen kan også være i form af guacamole.
Se flere ideer til lasagne-tilbehør her