Fyldte squash med oksekød og champignon
Virkelig lækre squash, der fyldes med oksekød, champignon og andre dejlige grøntsager, inden de gratineres med revet parmesanost på toppen.
Ingredienser
til 3 personer- 2 squash
- 2 løg
- 200 g champignoner
- 3 tomater
- 2 spsk smør
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk tørret oregano
- salt
- peber
- 50 g revet parmesanost
Start med at gøre squash og champignoner klar
Skyl squashene og flæk dem på langs. Udhul dem (forsigtigt) med en teske - gerne så meget som muligt, så der er plads til så meget fyld som muligt. Hak det bløde "frugtkød" og stil det til side.
Hak løg. Skyl champignoner og tomater og hak dem ligeledes.
Lav oksekødsfyldet
Varm smørret op på en pande eller i en gryde, og svits oksekødet deri ved høj varme indtil væden er "fordampet".
Tilsæt de hakkede løg, og lad dem stege lidt før champignonerne tilsættes. Når væden fra champignonerne er fordampet tilsættes de hakkede tomater og indmaden fra squashen.
Lad fyldet simre ved svag-middel varme indtil væden er fordampet. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber.
Bag de fyldte squash i ovnen
Læg de udhulede squash på en bageplade med bagepapir, og fyld dem med oksekødsfyldet. Drys revet parmesanost over.
Bag de fyldte squash i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Se også:
Denne ultra nemme opskrift på fyldte squash, hvor man kun skal bruge 5 ingredienser.
Hvad er godt tilbehør til de fyldte squash?
Til squashene kan jeg varmt anbefale dette lækre tilbehør til:
Lækker tzatzikiNem råkostsalat med mega god dressingSuveræn avocado-coleslaw
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 439 kcal | 1318 kcal |
Kulhydrat | 15 g | 45 g |
Protein | 38 g | 114 g |
Fedt | 24 g | 72 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på squash med oksekødsfyld - ikke tilbehøret.
- Publiceret d.
- 30.10.04.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Squash ›
- Fyldte squash