Bøf med champignon og myntekartofler
Bøf med champignon og myntekartofler er en rigtigt god ret til aftensmaden eller til et godt selskab.
Ingredienser
til 4 personer- 4 bøffer af filet (ca 2 cm)
- 30 g smør eller olie
- groft salt
- peber
- 1 kg champignoner
- 1 bdt persille
- 2 spsk citron
Myntekartofler
- 1 kg kartofler (små)
- 30 g smør
- mynte (Hakket)
- 2 fed hvidløg
Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæmp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.
Tag bøfferne af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem små simre ca 5 min. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon.
Myntekartofler: Små kogte kartofler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.