Chili-gryde
Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.
Ingredienser
til 2 personer- 100 g skært oksekød
- 25 g olie
- 2 tsk chilipulver (efter smag)
- 1 spsk tomatpuré
- 2 tsk hvedemel
- 1 ds hakkede tomater
- 1 1⁄2 dl oksebouillon
- 1 porre
- 50 g champignoner
- 50 g majs
- 1 ds kidneybønner
- 25 g tortillachips
- 15 g revet ost (f.eks. cheddar)
Pynt
- persille
Skær kødet i tynde strimler. Svits strimlerne et øjeblik i olie sammen med chili.
Tilsæt tomatpuré og hvedemel og rør godt rundt, så melet bliver blandet helt sammen med tomatpuréen.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon.
Skær porre og champignonerne i skiver og kom dem i gryden.
Tilsæt majs og kidneybønner og kog under låg i 5 minutter.
Knus chipsene groft og bland dem med revet ost. Hak persillen.
Lige inden servering kommes chips/osteblandingen i chiligryden drysses med persille.