French toast
Lad være med at smide dit daggamle brød ud. Brug det til French Toast! Den sprøde ret kan varieres i vid udstrækning og skifter udtryk efter tilbehør, som kan være alt fra salt bacon til sødere sager som marmelade eller sirup og frugt.
Ingredienser
- 3 æg letpiskede
- 1⁄2 tsk salt
- 2 spsk sukker
- 1⁄4 l mælk
- 6 skiver franskbrød eller toastbrød
- evt. bacon
Tip: Daggammelt brød er specielt velegnet til French Toast.
Salt, sukker, æg og mælk røres sammen i en skål. Heri gennemvædes brødet til det har optaget mest muligt væske.
Brødet kommes på en smurt, varm pande. Steg på begge sider til de har fået farve og er blevet sprøde.
Strøs de med kanelsukker har du næsten arme riddere!
Servér f.eks. med sprødstegt bacon eller i en større brunch med pandekager, frugt osv.