Fyldte pandekager med oksekød
Mexicansk-inspirerede tortillapandekager med saftigt oksekødsfyld, enkelt og velsmagende krydret og med en god fylde fra champignon og squashtern. Server f.eks. med guacamole og en frisk, grøn salat.
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød (6-8 % fedt)
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 125 g champignoner
- 1⁄2 squash
- 1 ds tomatpuré
- 1 tsk paprika
- 1⁄2 tsk karry
- 1⁄2 tsk kanel
- salt
- peber
- 3 spsk sojasauce
- 8 tortillapandekager
Steg oksekødet i en gryde uden fedtstof, så det tager farve. Rør jævnligt.
Hak løg og hvidløg og tilsæt det kødet. Rengør champignonerne, snit dem i skiver og kom dem i gryden. Rengør squash, snit den i terninger og kom også dem i gryden. Lad grøntsagerne stege lidt med og tilsæt så tomatpuré, krydderier og soja. Rør det godt sammen og lad det blive varmet igennem.
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller mikrobølgeovnen. I en forvarmet ovn skal de have omkring 6-8 min. ved 200 grader, i mikrobølgeovnen 2-3 min.
Rul fyldet ind i tortillapandekagerne og server dem lune.
Prøv også fyldte pandekager med kylling