Boller med bagepulver
Virkelig gode og luftige boller med bagepulver, så de er ekstra nemme og hurtige at lave. De er nemlig klar på kun , for de skal ikke hæve.
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk kardemomme
- 1⁄2 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 50 g smør elller margarine
- 1 1⁄2 dl vand
- 1 æg
Sådan bager du boller med bagepulver
Mel, bagepulver, og kardemomme sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Smørret smuldres i.
Ægget piskes sammen og noget gemmes til pensling. Resten hældes i dejen sammen med vandet.
Dejen æltes blank og smidig og trilles til en pølse og skæres ud i 12 stykker. De formes til boller og sættes på en bageplade og pensles.
De sættes i en forvarmet ovn i ca. 15 min ved 225 grader.
Se også:
Koldhævede ciabatta boller med durummel