Fiskefrikadeller som thaimad
Nem og lækker thai-version af den populære fiskefrikadelle. Fuld af smag uden at være for stærk.
Ingredienser
til 2 personer- 400 g fiskefars (færdigkøbt eller hjemmelavet)
- 1 æg
- 1 spsk rød karrypasta
- 1 spsk fiskesauce
- 1 bdt frisk koriander
- 1 bdt forårsløg
- 1 rød chili (lille)
- olie til stegning
Rør fiskefarsen sammen med æg, karrypasta og fiskesauce.
Skyl koriander, forårsløg og chili.
Hak koriander og snit forårsløgene fint. Rør det i farsen.
Flæk chilien på langs, fjern kernerne og snit den fint. Rør den i farsen.
Form fiskefrikadellerne med en spiseske, pres dem lidt flade og steg dem ved middel varme i rigeligt olie til de er gyldne og faste.
Server f.eks. sammen med denne asiatiske coleslaw eller ovnbagte rodfrugter og sød chilisauce eller mangochutney.
Eller få mere inspiration på siden med fiskefrikadelle-tilbehør.