Tomatsauce til pasta
Selvom denne tomatsauce er super nem, er den stadig fuld af smag. Et perfekt kompliment til din pasta.
Ingredienser
til 4 personer- 1 løg (stort)
- 2 fed hvidløg efter smag
- lidt olie
- ca. 30 g soltørrede tomater
- 1 ds tomatpuré
- 1 ds flåede tomater (hakket)
- 1 dl vand
- 2 spsk basilikum (friskhakket)
- 2 dl fløde
- salt paprika
Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i olien, de soltørrede tomater hakkes og tilsættes. Herefter tilsættes konc. pure, fl. tomater og basilikum, salt og paprika. Saucen småsimre ca. 1/2 time til den er blevet lidt tyk, fløden tilsættes og saucen koger op og smages til, og er klar til servering.
Sammen med frisk pasta er det en ret i sig selv, men kan også bruges sammen med f.eks. stegt kød.