Chili con carne
En utrolig god opskrift på chili con carne som anbefales på det stærkeste. Retten indeholder mange gode krydderier som er med til at give en fantastisk smag.
Ingredienser
til 6 personer- 500 g hakket oksekød
- 500 g hakket svinekød
- 2 ds kidneybønner i chilisauce
- 2 ds hakkede tomater
- 2 løg (hakkede)
- 1 grøn peberfrugt (hakket)
- 3 fed hvidløg (maste)
- 3 spsk chili pulver
- 1 spsk paprika
- 2 spsk sukker
- 3 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk spidskommen
Tilbehør
- cheddarost (høvlet/revet)
- creme fraiche
Man tager en 5 liter gryde, og heri bruner man kødet. Tilsæt de hakkede løg, bønnerne, tomaterne (begge med saft), den grønne peber, hvidløgene, chili pulver, paprika, sukker, eddike og spidskommen.
Læg låg på og lad retten småkoge i ½ time, rør af og til i den, for at forhindre at den brænder på.
Server den i små suppetallerkner med cheddarost og creme fraiche på toppen.
Den rækker til 6-8 portioner.
- Publiceret d.
- 08.07.05.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Chili con carne