Diabetes fiskelasagne
Som diabetiker skal man ikke helt undgå fedt. Derimod bør man forsøge at begrænse indtaget af animalsk fedt og sørge for at få umættet fedt. Fisk er en god kilde! Server og smag derfor den labre fiskelasagne med let samvittighed.
Ingredienser
til 4 personer- 1⁄2 tsk revet muskatnød
- 2 spsk mel
- 4 dl letmælk
- 10 g smør
- 75 g mozzarella ost (revet)
- 200 g lasagneplader
- 450 g frossen helbladet spinat
- 600 g torskefilet
- salt
- peber
Først skal spinaten tøs op i en gryde ved svag varme. Imens skæres fiskefileterne i tynde, fine strimler.
Herefter smeltes smørret i en gryde og melet tilsættes under piskning.
Herefter hældes mælken i opbagningen lidt ad gangen.
Saucen skal koges igennem og smages til med lidt salt, peber og muskatnød. Nu lægges saucen, lasagneplader, fisken og spinaten lagvis i et smurt ovnfast fad.
Til sidst drysses over med revet ost.
Lasagnen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
- Publiceret d.
- 05.08.05.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Lasagne