Tunsalat med rejer
Super nem tunsalat med lækre rejer. Den kan laves med ganske få ingredienser og er en dejlig frokost eller hurtig forret.
Ingredienser
til 2 personer- 2 ds tun i vand
- ca. 1 1⁄2 dl creme fraiche 18% (du kan også lave tunsalat med skyr, hvis du gerne vil have en fedtfattig variant)
- ca. 1 3⁄4 tsk citronsaft
- salt
- peber
- 100 g rejer
Serveringsforslag
- tomater i både
- citron i både
- dild eller brøndkarse
- salat
Hæld vandet fra tunen, og mos tunfisken i en skål med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og citronsaft, og rør det sammen.
Smag tunsalaten til med salt og peber, og pynt med rejerne.
Servér evt. med tomatbåde, citronbåde, frisk dild og salat til.
Næringsindhold for tunsalat og rejer
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 122 kcal | 152 kcal | 609 kcal |
Kulhydrat | 1 g | 2 g | 7 g |
Protein | 13 g | 17 g | 67 g |
Fedt | 7 g | 8 g | 33 g |
Næringsberegningen omfatter kun tunsalaten og rejerne - ikke andet tilbehør.