Pasta og laks med rodfrugter, svampe og estragon
Cremet pastaret med laks, rodfrugter, rødløg og svampe. En nem og hurtig efterårsret.
Ingredienser
til 2 personer- 100 g rodfrugter (f.eks. persillerod eller pastinak)
- 1 rødløg
- 250 g frisk pasta
- 300 g laksefilet
- 200 g svampe
- 1 1⁄2 dl madlavningsfløde
- 1 tsk estragon
- olie
- salt
- peber
- citronsaft (efter smag)
Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Hak rødløget. Skær svampene i kvarte.
Svits rodfrugter, rødløg og svampe i lidt olie på en pande. Tilsæt fløden.
Lad saucen koge op. Smag til med estragon, salt og peber samt citronsaft.
Skær laksefileterne i mundrette stykker. Kom stykkerne ned i saucen, og lad dem simre med i 10 minutter minutter.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Vend den kogte pasta i saucen, og server retten straks.