Pasta med varmrøget laks
Varmrøget laks er en delikatesse, som bliver endnu mere delikat, når den anrettes på rette vis: På en bund af pasta og med en cremet sauce, mættet med smag fra persillerod og champignon, samt et slutteligt, syrligt strejf af citrus.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g pasta
- 1 spsk olie
- 1 løg
- 3 dl madlavningsfløde 18%
- 200 g persillerod
- 250 g champignoner
- 500 g varmrøget laks
- citronsaft
- salt
- peber
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skær champignonerne i kvarte og løget i tern. Skræl persillerødderne og skær dem i små tern.
Svits dernæst grøntsagerne i en gryde med olie.
Tilsæt fløden og lad det simre i ca. 3-4 minutter.
Fjern skindet fra laksen og smag den til med salt, peber og citronsaft.
Server den kogte pasta med saucen og den varmrøgede laks på toppen.
- Publiceret d.
- 29.12.05.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Laks ›
- Varmrøget laks