Klassiske pølsehorn
Klassiske pølsehorn lige ud af landevejen, lavet med en blød, luftig dej, som er simpel at ælte sammen og ikke kræver nogle aparte ingredienser - måske har du dem liggende i forvejen. Lav gerne store portioner ad gangen og frys nogle ned.
Ingredienser
til 24 stk- 6 dl vand (lunkent)
- 1 pk gær
- 1 dl olie
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- 1 kg mel - klik her hvis du hellere vil lave pølsehorn med fuldkorn
- 12 pølser
- 1 æg til pensling
Bland vand, gær og olie sammen. Tilsæt sukker, salt og mel.
Ælt dejen sammen og lad den hæve i ca. ½ time.
Ælt dejen igen og del den i 3 lige store portioner.
Rul hver portion ud, og del den i 8 stykker.
Læg ½ pølse på hvert stykke og rul sammen.
Lad pølsehornene hæve ½ time.
Pensl med æg og bag dem ca. 20-25 min. ved 200 grader.
Jeg anbefaler også:
Sunde pølsehorn med gulerod og squash