Enchilada
Enchiladas stammer fra Mexico og spisen, hvor majstortillas rulles om fyld, kendes tilbage fra mayaerne. Disse laves med mør kylling, pikant krydret med hvidløg, chili og koriander. Den smeltede ost giver fyldet en lækker tekstur.
Ingredienser
til 6 stk- 400 g kyllingebryst
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- koriander
- 200 g revet ost
- 6 majstortillas
- olie
Steg kyllingebrystet. Tag det af varmen og lad det køle af. Skær det ud i terninger.
Skær rødløg og hvidløg i små stykker. Snit chilien i strimler.
Miks kylling, rødløg, hvidløg og chili sammen med koriander og ost.
Dyb majstortillaerne i olie og fold derpå fyldet ind i dem.
Bag ved 200 grader i 10 min.
Server evt. enchiladaerne med ris.
- Publiceret d.
- 06.10.03.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Mexicanske pandekager