Mexicansk ret
Super nem og lækker mexicansk ret med kylling og kidneybønner i en sovs med masser af smag.
Ingredienser
til 4 personer- 1 løg
- 1 ds røde kidneybønner
- 500 g kyllingefilet
- 3 spsk tomatpuré
- 1 tsk oregano
- 1⁄2 terning hønsebouillon
- 2 spsk margarine eller smør
- 2 1⁄2 dl majs
- 1 ds flåede tomater
- 1 knsp cayennepeber
- lidt salt
- peber
Hak løget. Kom fedtstoffet på en pande og smelt det. Skær kyllingen i mindre stykker og brun dem på panden. Drys kødet med lidt salt og peber og kom det op i en gryde.
Put nu løg på panden og svits det, derefter kommes de op i gryden. Kom cayennepeber, flåede tomater, tomatpuré og hønsebouillon op i gryden.
Lad nu retten simre i 30 minutter under låg. Kom derefter majskorn, oregano, bønner op i gryden og lad det stå endnu 10 minutter.
Smag det til med salt og peber. Server retten med ris og pynt med avocadoskiver.