Karryret med rejer og kylling
Anderledes karryret med både rejer, kylling og friske grøntsager i en dejlig karry-flødesovs.
Tip:
Jeg serverer retten med ris eller flütes, men du kan se flere forslag til godt tilbehør til karryretter her.
Ingredienser
til4 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
- 4 kyllingefileter
- 1 ps rejer (150 gr.)
- 1 squash (lille)
- 250 g champignoner
- 1 rød peberfrugt (lille)
- 1 håndfuld bønnespirer (frisk)
- 2 fed hvidløg
- karry
- salt
- peber
- citronsaft
- 1 dl fløde
- lidt fedtstof til stegning
Karry brændes af i fedtstoffet, de strimlede kyllingestykker brunes heri. Herefter tilsættes de skivede champignoner og squash.
Den røde peber skæres i tern og tilsættes sammen hvidløg og krydderier og citronsaft og fløde. Det hele simrer i ca 10 min. Herefter tilsættes rejer og bønnespirrer. Det hele varmes godt igennem og serveres straks med ris eller flutes.