Laksepandekager
Server laksepandekagerne som en nem - men velsmagende - forret. De får mine varmeste anbefalinger.
Ingredienser
til 3 personer- 6 majstortillas (bløde)
- 150 g flødeost naturel
- rødløg (Hakket)
- citronsaft
- sort peber (Friskkværnet)
- 200 g røget laks i tynde skiver
- frisk dild
Bland osten med rødløg, citronsaft og peber. Smør et tyndt lag på en pandekage, læg tynde skiver laks samt friske dildkviste i den ene ende. Pandekagen rulles stramt sammen og kan serveres på 2 måder:
1. Pak den stramt ind i husholdningsfilm og læg på køl. Serveres kold i mindre stykker som snack eller forret.
2. Rullerne kan grilles med høj varme i et par minutter pr. side. Serveres, skåret i mindre stykker, som snack.
- Publiceret d.
- 19.06.06.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Forretter ›
- Forretter med fisk ›
- Forretter med laks