Tarteletter med kalkunfyld
De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g spinat (finthakket)
- 200 g kalkun i små tern
- 150 g revet ost
- tarteletter
Marinade til kalkun
- 1 dl sød chilisauce
- 1 dl citronsaft
- 2 spsk sojasauce
- 1 1⁄2 dl barbecuesauce
- salt
- peber
Lad kalkunstykkerne ligge i marinade i 2 timer.
Varm en wokpande med olivenolie, og læg de marinerede kalkunstykker på den varme pande, sammen med lidt af marinaden. Lad kalkunstykkerne simre i 7 minutter. Hæld derefter spinaten på wokpanden og det hele blandes godt, hvorefter det steges godt igennem. Til sidst blandes osten i retten, indtil den er blevet til en klistret masse. Læg dejen i tarteletterne, og server dem med en lille skive tomat på.