Vandbakkelser
En brilliant forret, serveret med forskelligt, farverigt fyld, pirrende for både smagen og synet. Brug de delikate forslag til fyld nedenfor eller find selv på spændende variationer. Kun fantasien (og kræsne gæster) sætter grænser.
Ingredienser
- 40 g margarine eller smør
- 2 æg
- 1,4 dl vand
- 1 dl hvedemel
Til pynt
- dild eller persille
Skinkefyld
- 4 stk røget skinke (hakket)
- 2 1⁄2 dl ost (smeltet)
- 2 duske persille
- 4 1⁄2 spsk sennep
Kaviarfyld
- 3 1⁄2 spsk løg (finthakket)
- 2 dl creme fraiche
- 4 spsk kaviar
Bland alle tingene til den slags fyld, du vil have.
Tag en gryde, hæld fedtstof og vand i og lad det koge. Kom herefter hvedemel i og mix det godt og hurtigt sammen, så det ikke kommer til at klæbe til gryden. Sluk for varmen og fjern gryden, så det kan køle af. Kom det ene æg i og rør det rigtig godt sammen, kom så det sidste æg i og rør godt igen.
Del dejen op i ca. 30 stykker og form dem til boller (kan bruge sprøjtepose), kom dem på en plade og bag dem i 15-20 minutter ved 200 grader.
Du skal ikke åbne ovnen under bagningen, da de nemt falder sammen. Når de er færdige, skal de køle lidt af. Lav et lille hul og kom fyldet i.
Drys lidt persille over inden servering.