Risotto med pølser
Varier din risotto og prøv den med pølser og sundt grønt. Hvilken slags pølse, kan du selv vælge. Specielt varianter med en lidt kraftig smag er velegnede, chorizo f.eks. Nem familieret, der nærer og mætter.
Ingredienser
til 4 personer- salt
- peber
- 300 g pølser max 5%
- 1 tsk olie
- 2 forårsløg
- 2 dl ris
- 1⁄2 l bouillon
- 200 g broccoli
- 250 g ærter
- persille
Skær pølserne i skiver og steg dem i olie i en gryde. Snit forårsløg og kom dem i gryden sammen med risene. Hæld bouillonen i og strø med salt og peber. Lad det koge i 10 min.
Skær broccolien i mundrette stykker og kom dem i sammen med ærterne. Lad retten koge i yderligere 5 min.
Snit persillen groft og drys det over risottoen inden servering.