Kylling i karry med kokosmælk
Kylling i karry med kokosmælk, gulerødder, peberfrugter og broccoli.
Ingredienser
til 3 personer- 300 g kyllingefilet
- 1⁄2 hoved broccoli
- 100 g gulerødder
- 2 peberfrugter
- 1 1⁄2 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl kokosmælk
- 1⁄4 l kaffefløde
- 1 løg
- salt
- peber
- karry
- ris
Snit grøntsagerne og skær kyllingefileterne i tern. Brun kyllingen sammen med løgene. Tilsæt krydderier, og derefter bouillon, kokosmælk og fløde. Bring dette i kog. Tilsæt grøntsagerne, gulerødderne først, dernæst broccoli og til sidst peberfrugterne. Lad retten simre i 10 minutter, mens risene koges. Pynt med basilikum og servér med flutes.
- Publiceret d.
- 08.02.07.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fjerkræ ›
- Kylling ›
- Retter med kylling og kokosmælk