Oksekødsgryde - Opskrift på gryderet
Det er simpelthen så simpelt at lave denne gryderet. Men lad dig ikke skræmme af dét. Oksekødsgryden får masser af smag fra bl.a. soja, engelsk sauce og forårsløg, mens oksekødet gør den særligt solid og mættende. Samtidig er den fedtfattig og hurtigt klar til frådende at blive fortæret - med god samvittighed.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g hakket oksekød
- sojasauce
- engelsk sauce
- paprika
- 3 snackpebre
- 2 forårsløg
- 2 gulerødder
- 500 g champignoner
- 1 ps pinjekerner
Tilbehør
- ris
- creme fraiche
- brød
Start med at koge risene.
Brun kødet i en gryde. Tilsæt paprika, soja og engelsk sauce. Tilsæt derefter alle grøntsagerne og pinjekernerne. Lad det simre lidt, men grøntsagerne må ikke få for meget.
Server med creme fraiche og brød.