Karrysuppe med kylling
En helt fantastisk krydret suppe med kyllingekød skåret i tern. Indeholder blandt andet hvidvin.
Ingredienser
til 2 personer- 1 tsk karry
- 1 spsk smør
- 1 terning hønsebouillon
- 1 dl kogt kyllingekød skåret i tern
- 1⁄2 dl hvidvin
- 1 1⁄2 dl vand
- 2 dl mælk
- 1⁄4 æble
- 1 spsk majsstivelse
- 1 dl fløde
- salt
- peber
til pynt
- 2 radiser
- karse
Smøret smeltes i en gryde og karryen svitses heri. Bouillonterningen smuldres i og der tilsættes vand, vin og mælk. Æblet rives fint og røres i gryden. Tilsæt desuden kyllingestykkerne.
Karrysuppen koger i et kvarter under låg.
Maizenamelet røres sammen med fløde og blandingen røres i suppen.
Lad karrysuppen koge yderligere 5 minutter og smag til med salt og peber. Server suppen i dybe tallerkener og pynt med karse og radiser skåret i skiver.