Fyldte kartofler
Prøv bagekartofler på en ny og spændende måde! Indmaden i de fyldte kartofler er en luftig, cremet masse, tilsat flødeost og smør. Den udgør en god kontrast til den bagte overflade, mens grøntsagerne giver friskhed og en flig af farve.
Ingredienser
til 4 personer- 4 bagekartofler (store)
- 100 g flødeost
- 50 g smør
- 1⁄2 rød peberfrugt
- 1 forårsløg
- 1 fed hvidløg
- salt
- peber
Kartoflerne skrubbes godt og duppes tørre med køkkenrulle. Prik skrællen med en gaffel. Bag dem i ovnen i 1 time ved 200 grader.
Rør smør og flødeost sammen i en skål. Hak rød peber og forårsløg og kom det i skålen. Pres hvidløg i skålen.
Skær et "låg" af kartoflerne og grav indmaden ud. Rør indmaden sammen med fyldet i skålen og smag til med salt og peber. Kom fyldet tilbage i de udhulede kartofler og gratinér dem i ovnen i 10 minutter med 200 grader.
Fyldte kartofler kan serveres til de fleste kødretter.