Ravioli - Opskrift med ravioli
Ravioli er en traditionel slags fyldt pasta, som stammer fra Italien, hvor det har været kendt i mange århundreder. Den første nævnelse af retten finder man i skrifterne af Francesco di Marco, en købmand i Venedig i midten af 1300-tallet.
Her får du en simpel variant, som er nem at lave, men udgør et måltid i sig selv, hvor raviolien indhylles i tomatsovs og gratineres med gylden ost i ovnen.
Ingredienser
til 4 personer- 2 pk ravioli
- 1 ds hakkede tomater
- 500 g tomatsauce (kan købes i brikker à 500 gram)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk basilikum (frisk eller tørret)
- 1 spsk timian
- revet ost
- lidt olie
Hak løg og hvidløg fint og svits det i olie. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og krydderier. Lad det simre ½ - 1 time. Kog raviolien efter anvisningen på pakken.
Si vandet fra og kom den kogte ravioli i et ildfast fad. Hæld tomatsaucen over og drys med lidt revet ost. Bag i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Kan f.eks. serveres med en god salat og brød.