Tunsteaks
Lynstegte tunsteaks med en dejlig marinade, pasta og rucola.
Ingredienser
til 2 personer- 2 tunbøffer
- saften fra 1 limefrugt
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk ingefær (revet eller tørret)
- 1 dl pistacienødder uden skal
- 3⁄4 dl grøntsagsbouillon
- 1 fed hvidløg
- 1 pk tortellini eller anden pasta
- 100 g rucola
- salt
- peber
Pisk en marinade af limesaft, olivenolie, krydderi, salt og peber sammen. Hæld marinaden over tunbøfferne og lad det trække i 30 minutter.
Blend pistacienødder, grøntsagsbouillon, hvidløg, salt og peber sammen til en cremet masse. Steg tunbøfferne et par minutter på hver side ved høj varme - de skal være rosa inden i. Kog pastaen efter producentens anvisning. Bland pasta, rucola og nøddemassen sammen, og server det til tunbøfferne.