Kødsovs med svin/kalv
God kødsovs med hakket svin og kalv samt gode grøntsager.
Ingredienser
til 8 personer- 400 g pasta
- 4 spsk rapsolie
- 4 løg (små)
- 800 g hakket svine- og kalvekød
- 4 gulerødder
- 1⁄4 knoldselleri
- 2 ds hakkede tomater (eller efter smag)
- 4 spsk tomatpuré
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 4 tsk tørret timian
- salt
- peber
- 2 bdt persille
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak løg og svits det, til det er blødt. Tilsæt hakket svine- og kalvekød, og steg det gyldent.
Riv gulerod og knoldselleri, og tilsæt det sammen hakkede tomater. Tilsæt dernæst koncentreret tomatpuré, bouillon, timian, salt og peber.
Lad retten simre ved svag varme i 20 minutter. Drys med hakket persille, og servér til den kogte pasta.