Hellefisk med pesto
Hellefisk har fint, lyst kød, som i sig selv har en frisk smag. Den suppleres her med krydret, intensiverende, grøn pesto, en farverig risblanding, som gør rettens overordnede udtryk flot og farverigt, samt en tomatsauce, som sørger for, at retten ikke bliver for tør. En sund, fedtfattig, velsmagende hovedret.
Ingredienser
- 600 g hellefisk
- 300 g risblanding (med ærter, majs og rød peber)
- grøn pesto
- rasp
- 4 dl tomatjuice
- peber (Nykværnet)
Hæld risblandingen i et ildfast fad. Smag tomatjuicen til med peber og hæld den over risblandingen.
Skær fisken i passende stykker og læg dem på. Smør pesto ovenpå fisken. Drys lidt rasp på pestoen.
Kom fadet i ovnen og bag fisken ved 180 grader i 25 minutter. Pas på at risblandingen ikke bliver tør.
Servér med salat og godt brød.