Marinerede kyllingelår med ketchup, lime og soja
De saftige kyllingelår bliver endnu skønnere, når de får lov at trække i marinade af nuancerede smagsnuancer fra farverig ketchup, syrlig lime og salt soja.
Mens de trækker i marinaden, kan du udnytte tiden til at tilberede tilbehøret. Her er der rige muligheder for at bruge fantasien, da kyllingelårene passer til det meste, fra pommes frites over bagte rodfrugter til pastasalat.
Ingredienser
til 2 personer- 8 kyllingelår
Limemarinade
- 1 dl ketchup
- 1 spsk olie
- 5 spsk limesaft
- 3 spsk sojasauce
- 1⁄2 tsk salt
- peber efter smag
Kom kyllingelårene i et ildfast fad. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Hæld det over kyllingen. Lad den trække i minimum 1 time i køleskabet.
Steg i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter. Vend kyllingen efter 20 minutter.